Сыйлы мейманға қазан көтеріп, ет асу, әсіресе, табақ тарту бір өнер. Әрі оның өзіндік тәртібі мен ретін сақтаған жөн. Назарларыңызға мал етінің мүшелері мен қонақтың жасына, дәрежесіне қарай бөлінетін табақ түрлерін ұсынамыз.
https://sputnik.kz/20170330/1889102.html
Ет мүшелеп, табақ тарта аламыз ба
Ет мүшелеп, табақ тарта аламыз ба
Sputnik Қазақстан
Қазақ халқы қашаннан қонағы үзілмеген аса қонақжай халық. 30.03.2017, Sputnik Қазақстан
2017-03-30T10:11+0500
2017-03-30T10:11+0500
2022-02-01T13:05+0500
https://sputnik.kz/img/189/07/1890717_0:409:998:974_1920x0_80_0_0_4635bcaa924eb11f01fda4d72d55401f.png
2017
Жаңалықтар
kk_KK
https://sputnik.kz/img/189/07/1890717_0:378:998:1005_1920x0_80_0_0_9c512df8f5f079d4b96f69646ae858dd.pngSputnik Қазақстан
мультимедиа
мультимедиа
Ет мүшелеп, табақ тарта аламыз ба
10:11 30.03.2017 (жаңартылды: 13:05 01.02.2022)
Жазылу
Қазақ халқы қашаннан қонағы үзілмеген аса қонақжай халық.